fredag 8 juli 2011

Bävermedaljen??

I dag försökte Fredrick att skapa någon form av obalans i min region...

Han gjorde ett snabbt ryck på 23 minuter och tog 13 av mina zoner men istället för att ta resten av zonerna satte han sig och bloggade...

I sitt blogginlägg skröt han om hur att tagit bävermedaljen och passade också på att upplysa alla om att jag inte har tagit den medaljen ännu. För er som inte vet vad en bävermedalj är så får man den om man tar 10 zoner på mindre än 20 minuter.

Frågan är, vad spelar en bävermedalj för roll om man inte kan behålla zonerna man tar? Är det inte viktigare att ligga etta i regionen?

Hur som helst sitter kungakronan, till Fredricks förtret, fortfarande som fastlimmad på min hjässa. Det verkar krävas mer än en bävermedalj för att den ska trilla av mig så vi får se vad han försöker hitta på härnäst.

3 kommentarer:

 1. 23 minuter - inte 28! Sista 5 var bara slöcyklande hem till Kingsquare från Sundpark. Och så ville jag bara visa att JAG äger Kalmar när jag vill (och har tid). Husbygget börjar lugna ner sig och jag kommer återigen ha mer tid till Turf.
  Frukta!

  SvaraRadera
 2. Ja, förlåt.. jag har rättat till siffrorna ;-)
  Förresten, hur lyckas du ta bävermedaljen minst två gånger då du bara tog tretton zoner? Tio zoner krävs för att få en...

  Du körde ju bara ett race 6 på morgonen... Det kan väl vem som helst göra, äger gör du ju bara om du kan behålla dem också?

  Varför ska jag frukta?? Jag längtar :-) Det börjar bli tråkigt att sakna motstånd, så det ska bli kul att du kommer tillbaka även om kartan i slutänden ändå kommer se likadan ut som nu ;-)

  SvaraRadera
 3. Hela fyra bävermedaljer blev det igår, allt enligt: http://warded.se/turf/beaver.php

  zon 1-10 under 20 min, sedan zon 2-11 osv.

  Imorgon räknar jag med att kunna turfa normalt igen.

  SvaraRadera